torstai 6. toukokuuta 2010

Juonipaljastuksia

Taivaalla rasva räiskyy
muodostaa pudotessaan suuria lammikoita

Maha on iso ja mies kantaa sitä ja salkkua. Hiuksia on vähän mutta ne ovat huonosti. Mies nuuhkii ilmaa viikset väpättävät vaha kiiltää. Mies sylkee maahan purukumin jonka pintaan on yrittänyt tartuttaa huoran maun. Mies sylkee maahan huoran maun ja lukee suuveden pakkausselosteen. Sisällysluettelon ja johdannon

Kanteleen kielet kireällä
Maha on iso puolestaan löysällä
Mies on tiukkana pakettina löysässä vartalossa. Virittää puhettaan kuin kitaraa imee kosteutta niin kuin kitara. Mies kantaa vesilasin pöydälle mahonkia. Vesi kivennäistä. Näennäistä kiinnostusta yleisöön luo katsekontaktein. Kontaktit jäävät vajaiksi tihrusilmiin ei saa tuntumaa. Puhuu komeita. Puhuu koreita. Puhuu palturia. Mies on kärsimätön haluaa jo asettaa suuhunsa kielensä päälle uuden purukumin tänään mansikan makuisen. Viime yönä vaniljaa. Liian laimeaa.

Vesipisaroiden juhannustanssit siannahalla kananlihalla miehen mahalla
Suihku pesee tupakan. Konjakki huuhtoo paskan suusta, jotta purkka maistuisi miellyttävämmin. Konjakin etiketissä ainesisältö ja prosenttiluku. Sisällysluettelo ja epilogi. Seuraavaksi odotus ja minuuttitupakkaa.


Taivaalla rasva räiskyy
Ja meret vertailevat toisiaan
Iso maha mies ja laukku joka on täynnä tyhjää paperia. Tyhjää paitsi yksi. Siihen on piirretty kuivalla kynällä hirsipuu. Ja kirjaimille neljä paikkaa. Täytä aukot yhdistä pisteet.
Mies sylkee huoran maun katuun


Seuraavassa jaksossa
Korruptio ja valtionvelka. PowerPoint varjostaa miestä taustalla. Mies hymyilee. Mies ei  naura. Mies maistaa huoran. Mies puhuu mutta maistaa huoran. Tupakka tuntuu ja paskan maku jää soimaan korviin.

Seuraavassa jaksossa
Johdanto pakkausselosteeseen

1 kommentti:

  1. Mie en osaa muodostaa mitään järkevää kommenttia tästä, enkä saa miun ajatuksia aseteltua sanoiks.
    Niinpä tyydyn siis toteamaan että hyvä että joku osaa, tää on loistava.

    VastaaPoista